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DBR Form 33-032 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS AND ANSWERS SHEET 

Elite Resorts at Citrus Valley Condominium Owners Association, Inc. 

Q: What are my voting rights in the condominium association? 

A: There is one vote for each Unit in the Condominium.  (See Article 2.5 of the Bylaws). 

Q: What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit? 

A: The Units are restricted to single family private dwellings.  There are no age restrictions.  Only 

dogs and cats may be maintained on the Condominium Property and no Unit Owner may 

maintain more than two pets at any one time.  Certain breeds of dogs are prohibited.  Any grills 

placed outside must be maintained in a neat and orderly manner.  No Mobile Homes are 

permitted on Condominium Property.  Developer and/or a Unit Owner may not make any 

addition, alteration or improvement to his or her Unit, the Common Elements, the Limited 

Common Elements or the Association Property without approval by the Developer and/or 

Condominium Association and all such additions must comply with the permitting and zoning 

requirements of the Lake County code.  (See Articles 12, 22 and 28 of the Declaration and Rules 

and Regulations).  Lake County limits occupancy of a Unit to a maximum of one hundred eighty 

(180) days.   

Q: What restrictions exist in the condominium documents on the leasing of my Unit? 

A: All leases must be in writing.  Rental Notice must be given and a fee paid for renters of Units by 

the Unit Owners.  (See Article 27 of the Declaration.)  

Q: How much are my assessments to the condominium association for my unit type and when 

are they due? 

A: The assessments, without reserves, payable to Elite Resorts at Citrus Valley Condominium 

Owners' Association, Inc., are as follows:  One Hundred Five and 00/100 Dollars ($105.00) per 

Unit per month, each Unit being uniformly assessed. 

Q: Do I have to be a member in any other association?  If so, what is the name of association 

and what are my voting rights in the association?  Also, how much are my assessments? 

A: No.   

Q: Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used 

facilities?  If so, how much am I obligated to pay annually? 

A: You are not required to pay rent or land use fees for recreational or commonly used facilities; 

however, you are responsible for the license fee set forth in the License Agreement (and the 

budget) until such time as the recreational facilities are conveyed to the Condominium in 

accordance with the Condominium Documents. 

Q: Is the condominium association or other mandatory membership association involved in 

any court cases in which it may face liability in excess of $100,000? 

A: No. 

NOTE: THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE.  A 

PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO ALL DOCUMENTS REFERENCED 

HEREIN, THE SALES CONTRACT AND THE CONDOMINIUM DOCUMENTS. 

Effective Date:  November 10, 2007 
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